fbpx

3challenge – grow 2012

На 13 май клубът по предприемачество Start It Smart организира финала на втория сезон от турнира по предприемачество 3Challenge – Grow 2012.

Финалът на тазгодишния втори сезон на турнира по предприемачество 3Challenge – Grow 2012 ще се случи на На 13 май в Аулата на Софийски Университет „Св. Климент Охридски“. Началото е в 10:00, а организатор е клубът по предприемачество Start It Smart.
Grow 2012 ще представлява целодневна конференция, целта на която е да направи връзката между успешни млади предприемачи и инвеститори. В деня на събитието ще чуете представяния на трите финалиста в състезанието и ще разберете, кой от тях ще спечели турнира и много от големите награди в него. Също така ще чуете и интересни презентации на гост-лекторите – Петър Горялов, Любен Белов и Боян Бенев. Ще се радваме да се видим там.

Прочети още

Коментари

Оставете коментар

Yay! You‘ve decided to leave a comment. That‘s fantastic! Please keep in mind that comments are moderated and rel=“nofollow“ is in use. So, please do not use a spammy keyword or a domain as your name, or else it will be deleted. Let‘s have a personal and meaningful conversation instead. Thanks for dropping by!