startup job fair vol.3 – успешно наетите | Даниел и WPX Hosting

Startup Job Fair среща стартиращи компании с хора, които да се присъединят към екипа им и да допринесат за реализирането на идеите, иновационните проекти и цялостното им развитие. Някои от неформалните срещи се превърнаха в работни взаимоотношения.

ЗАПИШИ КОМПАНИЯТА СИ ЗА УЧАСТИЕ ПРЕЗ МАРТ


През Ноември месец в третото издание на Startup Job Fair за първи път се включиха WPX hosting. Компанията е основана от австралийския предприемач Тери Кайл и българския софтуерен инженер Георги Петров през 2013. Стартирали са със собствен капитал.

WPX hosting се включиха в събитието с щанд и презентация. 4-5 човека от различните им отдели цял ден си говориха с кандидатите.

Спрели са се на Даниел, който е присъствал на презентацията им, а след това е отишъл при тях на щанда за кратък разговор.

hosting

В момента Даниел заема позиция помощник онлайн маркетинг мениджър, което не беше главната обявена позиция от компанията. Търсиха си предимно IT специалисти. Ето ти още едно предимство на бутиковия ни кариерен форум – да дойдеш и лично да се срещнеш с екипа на компаниите. Няма значение какво са обявили, че търсят, а какво им покажеш, че им трябва, за да те наемат.

Екипът споделя, че определено ще участват и в следващото издание. Харесва им формата, неофициалният тон и интереса към събитието.

На startup job fair дойдоха около 450 човека. Бяха обявени 70 работни позиции и 5 стажантски.

wpx hosting


Основният бизнес на WPX Hosting e оптимизиране на WordPress Hosting. Сървърите на компанията са настроени да спомагат оптимално бързо зареждане и сигурност на WordPress сайтове. Компанията е предпочитана от много блогъри и собственици на малък и среден бизнес.

Прочети още

Коментари

  1. Благодарим за добрите думи и готиното изложение, което ни позволи да се срещнем с много хора, включително Дани, който вече е част от екипа. Надяваме се, в следващите издания да си намерим още свежи и амбициозни IT (и не само) мозъци, които да дойдат в екипа да си споделяме маниащината по перфектния сървър/код/стратегия, всеки според където му е тя.

    Отговор

Оставете коментар

Yay! You‘ve decided to leave a comment. That‘s fantastic! Please keep in mind that comments are moderated and rel=“nofollow“ is in use. So, please do not use a spammy keyword or a domain as your name, or else it will be deleted. Let‘s have a personal and meaningful conversation instead. Thanks for dropping by!