<< Всички събития

  • Това събитие е минало.

Betabreakfast | платформа ‘I Walk’ – online туристически гид

Описание на събитието


‘I walk’ e интерактивна мултимедийна платформа, разработена от Димитър Игнатов, Иван Киришев и разрастващия им се екип. Тя представлява 3D карта с 3D обекти на България (туристическите обекти, културно-исторически паметници и пр.), която предоставя информация за туристи.

Платформата не само ги насочва какво е интересно в района за посещаване, къде могат да отидат и какво да видят, но и на място вече – дава възможността да следят разработена мултимедия към съответния обект. Допълнително системата засича, че туристът е на самия обект и трупа разнообразна информация на акаунта му, прави собствен пътеводител и насоки и др.

Така ‘I walk’ играе ролята на свързващо звено между туристическите обекти, туристите и туристическия бранш, решавайки и още един доста сериозен проблем на общините в България – този с гидовете, функционирайки като своеобразен онлайн туристически гид.

В четвъртък сутрин ще научим повече около проекта. Заповядай в 9.00ч.

Закуските си имат място за дискусии –
bit.ly/JOINbetabreakfastGROUP

betabreakfast е традиционната ни среща, на която се запознаваме и представяме интересни инициативи и проекти, като същевременно хапваме разнообразни вкусотии.

Всеки е добре дошъл като за гости закуската струва 5 лв, което включва разнообразни продукти, плодове, сок, кафе и чай, а за бета-обитатели е безплатна. Започваме в 09:00ч.
Препоръчваме да дойдете гладни и да подраните.

Детайли за събитието


юни

22

9:00am

-

10:30am

Стандартен 5лв
За членове Безплатно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *