fbpx

<< Всички събития

  • Това събитие е минало.

betabreakfast | BrightCap Ventures

Описание на събитието


Ще закусваме с BrightCap Ventures, новия фонд за рисков капитал с ресурс от 25 млн. евро, който ще бъде насочен към иновативни малки и средни компании в България.

Размерът на инвестициите в компаниите ще бъде от 500 хил. евро до 3 млн. евро. Отделно за ускоряване на растежа ще се предоставят между 50 и 200 хил. евро.

Партньори във фонда са Георги Митов – ръководил два успешни стартъпа Sciant и Aviaso, продадени на световни технологични гиганти като VMWare и Honeywell.
Елина Халачева – финансист, чиято кариера преминава през банки и инвестиционни фондове в Ню Йорк и Лондон.
Даниел Лорер – предприемач с множество успешни компании, като един от проектите, за които е работил – Mercury Interactive, е продаден за 4.5 млрд. долара на HP.
Диана Стефанова – управляващ директор на развойните центрове на VMWare за Европа и България, с контакти в Силициевата долина.

—-
Закуските си имат място за дискусии –
bit.ly/JOINbetabreakfastGROUP

betabreakfast е традиционната ни среща, на която се запознаваме и представяме нещата, с които се занимаваме, като същевременно хапваме разнообразни вкусотии.

Всеки е добре дошъл като за гости закуската струва 5 лв, което включва разнообразни продукти, плодове, сок, кафе и чай, а за бета-обитатели е безплатна. Започваме в 09:00ч.
Препоръчваме да дойдете гладни и да подраните

Детайли за събитието


сеп.

27

9:00am

-

10:30am

Стандартен 5лв
За членове Безплатно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.