<< Всички събития

  • Това събитие е минало.

Betabreakfast | Instahost – управление на имотa ти в Airbnb

Описание на събитието


На масата на закуска този четвъртък ще седнат Мила и Станимир – хората зад Instahost – да разкажат повече за дейността си, да си поговорят с вас и нас и да обменим идеи.

Instahost управлява имоти за краткосрочен наем в Airbnb като уверяват, че клиенти им получават средно 40% по-високи месечни приходи в сравнение с дългосрочен наем.
Откриват Instahost едва този месец, но преди това и двамата посрещат и домакинстват в Airbnb още от 2013 година насам.

“Да си хост е огромна отговорност – чистене, пране, посрещане и изпращане на гости, поправки и ремонти по апартаменти, покриване на правната и финансова страна и много др.”, казва Мила. В началото и двамата правят това поотделно със собствени имоти, после – заедно. И в последствие приятели започват да ги питат, дали могат да поемат и техни апартаменти. “Така органично порастнахме и изградихме стабилна инфраструктура.” Сега управляват малко повече от 20 апартамента и работят не само с техни приятели, но и всички собственици, които желаят да делегират управлението на тях и да опитат да печелят повече пари по този начин.

Включи се и ти да закусим заедно с тях и да си поговорим.
Почваме в 9.00ч.

Закуските си имат място за дискусии –
bit.ly/JOINbetabreakfastGROUP

betabreakfast е традиционната ни среща, на която се запознаваме и представяме интересни инициативи и проекти, като същевременно хапваме разнообразни вкусотии.

Всеки е добре дошъл като за гости закуската струва 5 лв, което включва разнообразни продукти, плодове, сок, кафе и чай, а за бета-обитатели е безплатна. Започваме в 09:00ч.
Препоръчваме да дойдете гладни и да подраните.

Детайли за събитието


юли

20

9:00am

-

10:30am

Стандартен 5лв
За членове Безплатно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *