<< Всички събития

  • Това събитие е минало.

Betabreakfast | Театър на сетивата

Описание на събитието


След августовска почивка завръщаме betabreakfast | този четвъртък с удоволствието гост да ни е Театър на сетивата София / Sensory Theatre Sofia. Те се представят като “вълшебно преживяване, съкровена среща в тъмното; място, в което се загубваш, за да се намериш и пресътвориш наново”..

На закуската Михаил, Златина и Велина ще ни разкажат по-конкретно за проекта си Сетивни Градски Пътувания / Sofia Sensory Journeys, който продължава вече с два маршрута в София от средата на септември; ще си поговорим за това как са се зародили като идея и какво дават на участниците.

“След “Сън в съня – концерт – лабиринт за спящ оркестър” , който беше спектакъл, осъществен в рамките на “Института за изследване на Тишината”, ние просто продължихме практиката си да оставаме продължително време ЗАЕДНО в пространството отвъд думите, вече в условия на реалния живот в града. Резултатите бяха удивителни! Поискахме да ги споделим с публиката. Така се родиха софийските Сетивни градски пътувания”, разказват от екипа, който стои зад инициативата.

Закуските си имат място за дискусии –
bit.ly/JOINbetabreakfastGROUP

betabreakfast е традиционната ни среща, на която се запознаваме и представяме интересни инициативи и проекти, като същевременно хапваме разнообразни вкусотии.

Всеки е добре дошъл като за гости закуската струва 5 лв, което включва разнообразни продукти, плодове, сок, кафе и чай, а за бета-обитатели е безплатна. Започваме в 09:00ч.
Препоръчваме да дойдете гладни и да подраните.

Детайли за събитието


сеп.

14

9:00am

-

10:30am

Стандартен 5лв
За членове Безплатно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *