<< Всички събития

  • Това събитие е минало.

startup job fair @ betahaus

Описание на събитието


startup job fair кариери

Startup Job Fair @ betahaus е събитие, което ще срещне стартиращи компании с необходимите им човешки ресурси за реализиране на идеи, проекти и иновации. Срещнете се лично с бъдещия си екип – дизайнери, софтуерни разработчици, дигитални експерти, проджект мениджъри и други личности.

Всички знаем, че най-важната част за развитието и успеха на една млада компания, е създаването на работещ, сплотен и мотивиран екип. Всички знаем също, че тази част е и най-трудната. Колко често сме чували в и около пространството на betahaus въпросът “Абе, познаваш ли някой качествен PHP developer/ Sales & Marketing човек и т.н.?”. Точно затова приемаме предизвикателството да организираме сблъсък между новата вълна предприемачество и млади таланти. Инициатива, която очакваме да стане традиция.

За компании:

Предлагаме ви пространство и щанд, в което да представите себе си като компания, и да общувате свободно, лице в лице, с кандидатите, които може да се окажат т.н. key hires или ключови членове за вашия екип.

Ще проведете разговори с точните хора, които търсите да назначите. Ще поканите лично тези от тях, които прецените, на интервю или защо не, направо на работа от понеделник.

Не по-малко полезен ще е и нетуъркингът в нашето кафене след края на събитието с компании от вашия бранш, с които можете да обмените идеи и партньорства.

Таксата за участие в startup job fair @ betahaus е 40.00 Евро за мембъри на betahaus, 50 Евро за рано заявилите, а след изчерпването на тези билети е 70.00 евро. Местата са ограничени на 30, така че не чакайте последния момент
bit.ly/StartupJobFairBetahausSofia

За посетители:

Ще имаш възможността за един цял ден да се запознаеш с 30 на брой иновативни български компании и възможностите да се включиш към техните екипи. Безплатно, цял ден в betahaus.

На всякакви въпроси свързани със събитието отговаряме на events@betahaus.bg.

Медиен партньор на събитието | Кариери

Детайли за събитието


ян.

16

10:00am

-

7:00pm

Един отговор за “startup job fair @ betahaus”

  1. Ivo Nenchev каза:

    За мен ще е удоволствие да се запозная с повече хора и да почна работа в някой StartUp.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *