fbpx

Тейлър от Колорадо, в betahaus Берлин и малко из София

Освен, че всеки, който работи тук, може да се възползва от коуъркинг пространства из света, с които си партнираме, от тях се възползваме и ние като екипи на една глобална betahaus мрежа. Да, обмяната на опит и промяната на мястото винаги влияят положително.

разгледай и ела в betahaus

 


Гостува ни Тейлър,

която е част от екипа на кораба майка – betahaus Berlin. Тя е от Колорадо, Америка, а в Берлин се подвизава от август месец. В betahaus е човекът, който отговаря за създаването на съдържание, от копирайтинг, през писане на бюлетин, до създаването на всякакви надписи из пространството. Работи и тясно с коуъркинг екипа там, за да е сигурна, че всички обитатели ще са наясно какво се случва из пространството.

Все още не говори немски, но и това предстои, защото планира да е там следващите няколко години.

 

А откакто е тук: “I love it”.

Харесва високите тавани в нашата къща, осветлението и илюстрациите по стените. Споделя, че сградите са съвсем различни, но пък още с прекрачането на прага на къщата ни се усеща betahaus дух – “It has the open and welcoming vibe that I’ve come to expect from our space in Berlin.”

 

За комуникирането –  “I like Stories because…”

Защото, вместо да представяме измислена версия на реалността, те предлагат на аудиторията да гледа в реално време какво се случва.


следвай ни

Прочети още

Коментари

Оставете коментар

Yay! You‘ve decided to leave a comment. That‘s fantastic! Please keep in mind that comments are moderated and rel=“nofollow“ is in use. So, please do not use a spammy keyword or a domain as your name, or else it will be deleted. Let‘s have a personal and meaningful conversation instead. Thanks for dropping by!