fbpx

betahaus 2.0 повече coworking на Шипка 6

Новата година я стартираме с голяма новина – ще има betahaus на улица Шипка 6.

След старата телефонна централа в Лозенец, coworking културата ще я пренесем и в още една емблематична сграда в центъра на София. Ще се помещаваме на третия етаж в СБХ – Съюз на Българските Художници.

Дизайнът на пространството отново е дело на студио DontDIY като разбира се ще бъде съобразен със запазване характера на оригиналния интериор и екстериор на сградата от 1972г.

Абе хубаво ще е, даже много. В съседство са знакови сгради като тази на СУ и Библиотеката, а точно срещу нас е Докторската градинка.

Хибриден коуъркинг

Betahaus 2.0, както наричаме тази локация ще бъде подобрената ни версия. С много повече места за разговори, висок клас конферентни зали, по-добро осветление, ново поколение система за сигурност и достъп, както и бекъп за ток и интернет. Всички тези подобрения са вследствие обратната връзка на нашите обитатели и натрупания опит, който вече имаме, оперирайки първия коуъркинг у нас седма година.

Разбира се технологичната част далеч не е основен фокус на пространството. Оставаме си неформално и отворено място, чиято цел е да развива и подкрепя общността от хора, които избират споделения начин на работа.

За да се случва това още по-ефективно ще въведем и подобрена “digital community management” система, разработена от екипа на глобалната платформа за управление на коуъркинг пространства Office RnD.

Съвсем скоро пространството ще бъде завършено и ще приеме първите си обитатели. Междувременно, работим активно върху цялостното запълване на новата локация и изграждането на партньорства в района, в посока организиране на събития и създаване на качествено съдържание за общността си.

Още детайли по локацията ще ви разкажем много скоро!

 

Прочети още

Коментари

 1. Желая ви успех със следващите стъпки, beta! Супер сте!

  Отговор
 2. Преди време, бях един от първите ви обитатели. Какви са възможностите отново да стана ваш обитател в новата локация?

  https://neuro-therapy.eu/online-therapy/
  https://neuro-english.eu/online-english/
  https://www.miroslavnachev.com/

  Поздрави,
  Миро.

  Отговор

Оставете коментар

Yay! You‘ve decided to leave a comment. That‘s fantastic! Please keep in mind that comments are moderated and rel=“nofollow“ is in use. So, please do not use a spammy keyword or a domain as your name, or else it will be deleted. Let‘s have a personal and meaningful conversation instead. Thanks for dropping by!