<< Всички събития

  • Това събитие е минало.

Behance Portfolio Review Bulgaria #5 – Sofia

Описание на събитието


Билети:
https://goo.gl/0acq7c

За никого не е тайна, че дизайн общността в България има нужда от развитие и обединение. Това става със запознанства, споделяне на опит, задаването на въпроси, отправянето на градивна критика, разкриване на неща “от кухнята”.

Behance Portfolio Review е отворено събитие, фокусирано изцяло върху дизайн, провеждащо се регулярно в цял свят с една единствена мисия – да обедини хората, занимаващи се в сферата и да създаде сцена за споделяне на опит и изява. Знаем напоследък колко и какви събития се правят и смятаме, че ни липсва точно нещо такова. Чудесен източник на нови знания, контакти и обратна връзка от установени имена в бранша. Заповядайте и бъдете част от евент, който мислим, че може да допринесе за развитието на бранша ни в положителна посока.

Събитието ще се проведе за пети път и за първи в София. Ще може да чуете интересни и полезни неща от хора с доста опит, да се запознаете с тях и да получите обратна връзка за нещата, които правите. Следете събитието за инфромация и подробна програма.

Вземете по питие и се отпуснете във вдъхновяваща компания и приятната атмосфера на betahaus Sofia и Behance Portfolio Review. На разположение ще са двата етажа – betacafe и event space-a на втория етаж, където ще се случват презентациите.

ВАЖНО:
Събитието ще се проведе на Български език.

Детайли за събитието


май

20

9:00am

-

10:00pm

Стандартен 14.32 €
За членове 14.32€

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *